Ta stran uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.
×

Gabioni ograje so izdelane iz vročega pocinkanega jekla debeline 6/5/6. Jeklo se toplotno obdela na 450 stopnj Celzija. V procesu toplotnega cinkanja, na panele nanesem od 150 mikronov. Ta debelina zadostuje za zaščito žične ograje in košare še desetletja. Cinkov premaz na gabioni ograji ne potrebuje vzdrževanja in je odporen na mehanske poškodbe, korozijo, erozije in ostale vplive. Antikorozijski cinkan premaz je izdelan v skladu z DIN EN ISO 1461. Povprečna odpornosti premaza je od 50 do 100 let. Da bi še dodatno podaljšali življenjsko dobo cinkove prevleke in dali gabioni ograji zaželen estetski videz, nudimo našim strankam pocinkane Gabioni površinske premaze (sistem, ti. DUPLEX). Gabioni ograje vam na vašo željo tudi pobarvamo z prašno barvo po RAL-lestvici.

Standardne dimenzije panelov so 50x200 mm. Ograje gabioni lahko prilagajamo raznim oblikam in kotom. Kot edini na trgu nudimo gabioni ograje v loku. Prednosti gabioni ograj je močno in odlično zmanjševanje hrupa.

Sloves, ki ga Gabioni ograje nosijo je zaščita okolja. Ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. So varne za ljudi, živali in okolje. Gabioni, kjerkoli se nahaja je pomemeben in edinstven element tudi za arhitekte. Je mešanica z veliko stilov stavbene in krajinske arhitekture. Je privlačna in hkrati funkcionalna.

View the embedded image gallery online at:
http://panelne-ograje.eu/gabioni-ograje.html#sigFreeId82575d5229

PODATKI O PODJETJU

E-SPLET d.o.o.
Gorenje Blato 22, 1291 Škofljica

E-mail:
info@panelne-ograje.eu

Telefon:
040/59 79 79
040/51 04 56

OGRAJA ZA VSE OKUSE IN ZAHTEVE

Varjeni žični paneli in stebri omogočajo enkraten način ograjevanja. Sistem PANEL je ograja čistih in modernih oblik, ki navdušuje s svojim enostavnim in usklajenim videzom. Posebna 3D oblika in visoka stopnja varnosti in obstojnosti bo zadovoljila vsa vaša pričakovanja.

KAJ PONUJAMO

- sistem ograj 3D in 2D
- panelne ograje
- lesene ograje
- ograje iz trapezne pločevine
- gabioni ograje polnjene z kamni
- vrata
- nadstreški različnih vrst
- pletene mreže, varjene
- ovire
- lope